Через перепади напруги не працює частина червоної гілки метро Києва. Оновлено

1064 0
Рух наземною ділянкою призупинений, відповідно станції «Лісова», «Чернігівська» «Дарниця» та «Лівобережна» тимчасово зачиняються на вхід.
Київське метро / Фото: з відкритих джерел

Київське метро / Фото: з відкритих джерел

Через різкі перепади напруги рух поїздів червоною лінією метрополітену відбуваєтся від станції «Академмістечко» до станції «Арсенальна». Про це повідомили у КП «Київський метрополітен».

Рух наземною ділянкою призупинений, відповідно станції «Лісова», «Чернігівська» «Дарниця» та «Лівобережна» тимчасово зачиняються на вхід. Водночас рух синьою та зеленою лініями метрополітену відновлений.

Читайте також: У Києві відновлює роботу метро

«Енергетики працюють над вирішенням питання. Про відновлення роботи всіх станцій буде повідомлення додатково», – поянснюють у метрополітені.

Оновлення. Пізніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що рух поїздів на всіх лініях метрополітену відновили. Також запрацювали на вхід станції «Лісова», «Чернігівська», «Дарниця» та «Лівобережна».

Нагадаємо, російські війська зранку 16 грудня знову завдали масованого ракетного обстрілу України. У Києві та області пролунала серія вибухів. Через російський у Києві ввели екстрені відключення електропостачання і тимчасово призупинили рух метро. Наступного дня метро відновило роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!