Чому сьогодні одну групу графіку вимикають більше, а іншу – менше? Пояснення «Львівобленерго»

10469 0
Щодня «Львівобленерго» публікує додаткову інформацію з періодами відключень на добу.
Умовне фото

Умовне фото

Щодня «Львівобленерго» публікує інформацію з періодами відключення на добу. Проте їхня кількість може здаватися нерівномірною.

Як зазначили у пресслужбі компанії, рівномірність відключень по групах можна перевірити за допомогою постійного тижневого графіку.

«Якщо взяти тижневий графік для будь-якої групи відключень та умову застосування трьох черг відключень (тобто червоні та білі клітинки), то ми побачимо, що за тиждень кількість годин без електроенергії є однаковою для кожної групи», – йдеться у повідомленні. 

Окрім того, фактичне застосування годин знеструмлень на добу також може змінюватись  залежно від вказівок НЕК «Укренерго».

«Якщо в режимі реального часу надходить розпорядження про відміну черги відключень, електроенергію не вимикають. Однак повідомити про це споживачів заздалегідь немає можливості», – вказують енергетики.

Зазначимо, «Львівобленерго» оновило графіки погодинних відключень, зважаючи на значний щоденний обсяг обмежень електроживлення за розпорядженнями НЕК «Укренерго» через дефіцит потужності.

Дізнатися свою групу відключень ви можете за допомогою: 

  • чат-боту «Львівобленерго» у Viber (для побутових споживачів)

  • чат-боту «Львівобленерго» у Telegram (для побутових споживачів)

  • чат-боту «Львівобленерго Бізнес» у Viber (для юридичних споживачів)

  • чат-боту «Львівобленерго Бізнес» у Telegram (для юридичних споживачів)

Також інформація доступна на сайті «Львівобленерго», розділ «Чому немає світла». На сайті з допомогою пошуку діючих відключень можна отримати інформацію про знеструмлення в режимі реального часу.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!