Львівські «Карпати» увійшли до української Прем'єр-ліги

1045 0
Завдяки перемозі «Карпати» здобули 60 очок і за чотири тури до фінішу гарантували собі місце в УПЛ.
Фото: Карпати

Фото: Карпати

У суботу, 27 квітня, у Полтаві відбувся футбольний матч між командами «Полтава» та «Карпати» у рамках 6-го туру другого етапу Чемпіонської групи Першої ліги. Львівські «Карпати» здобули перемогу, дозволила вийти до Прем'єр-ліги. Про це повідомили у пресслужбі футбольного клубу.

Зі старту поєдинку «Карпати» задали високий темп і провели кілька швидких атак. Одна з них завершилася голом. Євген Підлепенець ввірвався у штрафний майданчик і прострілив у центр. Іґор Невес випередив Євгена Опанасенка і спрямував м'яч у сітку.

На початку другого тайму «Карпати» відзначились вдруге. Максим Чех пробив по воротах, Варцаба відбив м'яч перед собою, а Іґор Невес виявився найспритнішим на підборі, однак рефері зафіксував офсайд.

Завдяки перемозі «Карпати» здобули 60 очок і за чотири тури до фінішу гарантували собі місце в УПЛ. У наступному турі вони зіграють в Сумах з тамтешньою «Вікторією». Матч відбудеться у п'ятницю, 3 травня, о 12:30.

Нагадаємо, що збірна України перемогла збірну Ісландії у фіналі плей-оф відбору до чемпіонату Європи 2024.
 
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!