На Львівщині встановили три нові камери фіксацій порушень ПДР. Локації

608 0
Камери встановили ще 8 липня.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У понеділок, 8 липня, на Львівщині встановили три нові камери відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області. 

Нові прилади TruCam встановили:

  • На дорозі М-09 (Львів — Рава-Руська (на Люблін) між 44-м і 70-м кілометром;

  • На дорозі М-09 (Львів — Рава-Руська (на Люблін) між 108-м і 113-м кілометром;

  • На дорозі К-13 (Львів — Самбір — Ужгород) між 10-м і 13-м кілометром.

У пресслужбі зазначили, що саме на цих ділянках трапляється багато ДТП через перевищення швидкості. 

Окрім того, у поліції нагадують, що про використання приладів вимірювання швидкості водіїв повідомлятимуть дорожні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень, а також, що у місцях фіксації порушень стоятиме службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Нагадаємо, що нещодавно у двох селах Мостиського району, розташованих на трасі Львів-Мостиська-Шегині, встановили камери спостереження.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!