Україна

Окупанти помітно збільшили темпи атак на сході України – ISW

743 0
Російські війська зберігатимуть високу швидкість атак по всій ділянці фронту на сході України.
Фото: ЗСУ

Фото: ЗСУ

Росіяни помітно збільшили темпи наземних атак на сході України впродовж останнього часу. Про це повідомило «Укрінформ» з посиланням на ISW.

Як зазначило Міністерство оборони Великої Британії, кількість російських атак зросла на 17% з березня по квітень 2024 року, і що понад 75 відсотків зареєстрованих наземних атак відбулися на напрямках Часового Яру, Авдіївки та Мар’їнки.

Водночас кількість російських атак поблизу Часового Яру зросла на 200% з березня по квітень. На думку ISW, російські війська зберігатимуть високу швидкість атак по всій ділянці фронту на сході України, щоб отримати переваги до прибуття західної допомоги в Україну.

Нагадаємо, що за минулу добу Сили оборони знищили 980 окупантів, 47 артилерійських систем і 32 ББМ.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!