П’ятикласниця зі Львівщини передала ЗСУ понад 5 тисяч розпалювачів

624 0
Частину розпалювачів дівчина передала побратимам свого загиблого на фронті дядька.
Фото з сайту Львівської ОВА

Фото з сайту Львівської ОВА

П’ятикласниця Андріана Кіндрацька із села Соколів передала понад 5 тисяч розпалювачів для Збройних сил України. Про це повідомили у Львівській ОВА

«На свій день народження пʼятикласниця Андріана Кіндрацька із села Соколів у подарунок отримала кошти, які вирішила не витрачати на іграшки. Вона придбала ватні диски та бджолиний віск, щоб почати виготовляти розпалювачі», – пишуть в ОВА.

Читайте також: Вакансії в ЗСУ. Хто зі спеціалістів потрібен в українській армії

Такі вироби можуть горіти до 6-7 хвилин. Завдяки ним військові на передовій можуть зігрітись, приготувати чай, розпалити піч або багаття.

Станом на сьогодні Андріана виготовила вже 5 тисяч 247 розпалювачів. Доставити їх до захисників юній волонтерці допомагають батьки. Частину з них дівчинка передала побратимам свого дядька Ігоря Кіндрацького, який загинув 5 вересня 2023 року поблизу села Вербове Запорізької області.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv підготувало актуальну добірку ініціатив від небайдужих українців, які збирають необхідне для потреб військових.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!