Політична реклама

У четвер у Львові за 50 грн розкажуть, як ефективно використовувати свій час

1272 1
У четвер, 15 грудня, відбудеться майстер-клас Lviv Startup Club “Time-Management: як покращити свою ефективність”. На ньому, як повідомляютьорганізатори, ви дізнаєтесь про особливості тайм-менеджменту як в загальному, так і в розрізі сфери інформаційних технологій.

 

«Сьогодні на тайм-менеджмент активно впливають сучасні технології, вони допомагають людям, що хочуть стати ефективнішими. Одним із основних питань є інтеграція сучасних технологій в особисте управління часу. Саме на це питання ми хочемо відповісти в цьому майстер-класі», - повідомили організатори.

Загалом на майстер-класі буде розглянуто декілька питань, серед яких основні принципи сучасного тайм-менеджменту, методи підвищення особистої ефективності, сервіси для тайм-менеджменту, тайм-менеджмент в ІТ, не нормальний тайм-менеджмент та тенденції в управлінні часом.

Доповідачами на майстер-класі виступлять відомі експерти в цьому напрямку, а саме: засновник Lviv StartUp Club, стартап-консультант, організатор Lviv Social Media Camp 2011, Lviv Ecommerce Forum 2011, iCamp 2011 Ростислав Чайка; керівник відділу персоналу ЛМР, керівник програми стажування «Перший кар’єрний крок», розробник та керівник навчальних програм навчального центру «Ресурсно-кадровий центр», член робочої групи «Стратегія м. Львова» Галина Бордун; директор з продажу по Західній Україні ТОВ «Кіберплат Україна» Андрій Корейба; директор по розвитку бізнесу компанії Вау, успішний бізнес-тренер Олеся Верман.

Для того, щоб взяти участь в майстер-класі, необхідно зареєструватися на сайті http://startup.lviv.ua/mk-time-management.

Сам майстер-клас відбуватиметься в конференц-залі бізнес-центру «Технопарк» (вул. Смаль-Стоцького, 15, 2 поверх).

Вартість квитка:

- при попередній реєстрації 50 грн/20 грн (студентам при наявності студ.квитка);
- при реєстрації на місці в день заходу 100 грн/40 грн (студентам при наявності студ.квитка);
- для постійних учасників Lviv StartUp Club та зареєстрованим у базі стартапів – участь безкоштовна.

Зареєструватись на майстер-клас можна заповнивши форму, подану нижче, або зателефонувавши за номером (098) 0349400 / (063) 2594 983.

20 Лютого, 2016 10:53
Люда Цікаво про тайм-менеджмент описано у журналі Експеримент [***].experyment.com.ua
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!