У Львові та області запровадили нові графіки відключення світла

7928 0
Через невідповідність попередніх графіків обсягам обмежень, встановлених НЕК «Укренерго» для Львова та області, їх довелося оновити.
Умовне фото

Умовне фото

«Львівобленерго» оновило графіки погодинних відключень, зважаючи на значний щоденний обсяг обмежень електроживлення за розпорядженнями НЕК «Укренерго» через дефіцит потужності.

Чому оновлені графіки

Обсяг обмежень, які задає НЕК «Укренерго» для Львова та області, не могли покривати попередні графіки. Тому їх довелося оновити.

Чи змінилась кількість груп (черг) відключень

Кількість груп (черг) у погодинному графіку та приналежність до них споживачів не змінилась – 1.1, 1.2, 2.1, 2.2, 3.1, 3.2.

Як сформовані оновлені графіки

Оновлені графіки сформовані на основі тих, які діяли раніше. Ключова відмінність – з’явились додаткові клітинки «Можливі відключення» (білий колір), які замінили частину зелених клітинок (є енергія).

Оновлені графіки

 

 

Що означають клітинки у графіку

  • Червона клітинка (немає енергії) – вимкнено при застосуванні 1-єї черги ГПВ за розпорядженням НЕК «Укренерго».
  • Біла клітинка (можливе вимкнення) – можливе вимкнення при застосуванні 2-3-х черг ГПВ за розпорядженням НЕК «Укренерго».
  • Зелена клітинка (є енергія) – електроенергія подається.
     

Дізнатися свою групу відключень ви можете за допомогою: 

  • чат-боту «Львівобленерго» у Viber (для побутових споживачів)

  • чат-боту «Львівобленерго» у Telegram (для побутових споживачів)

  • чат-боту «Львівобленерго Бізнес» у Viber (для юридичних споживачів)

  • чат-боту «Львівобленерго Бізнес» у Telegram (для юридичних споживачів)

Також інформація доступна на сайті «Львівобленерго», розділ «Чому немає світла». На сайті з допомогою пошуку діючих відключень можна отримати інформацію про знеструмлення в режимі реального часу. 

Виконавчий директор асоціації «Енергоефективні міста України» Святослав Павлюк в інтерв’ю Tvoemisto.tv пояснив, що відбувається на ринку електроенергії, як містам готуватися до знеструмлень тепер і взимку, якою є ситуація на Львівщині та чому газові генератори – не панацея. Читайте за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!