У школи Львова шукають вчителів. Перелік вакансій

14009 0
У школах Львова є низка вакансій.
Умовне фото

Умовне фото

Управління освіти опублікувало перелік вакансій у львівських школах і дошкільних закладах.

«Запрошуємо переглянути актуальні вакансії у школах, садках та закладах позашкільної освіти міста Львова. Ви любите дітей, володієте сучасними методами навчання, або ж обожнюєте організовувати навчальний процес найбільш комфортним для дітей? Зверніть увагу, адже, можливо, шукають саме вас!», – йдеться у дописі.

Зокрема, шукають вчителів: фізики, фізкультури, математики, інформатики, історії, хімії, польської мови, англійської мови тощо.

Також у школи Львова шукають керівників гуртків, охоронців, двірників, прибиральників, бухгалтерів, юристів, вихователів тощо.

За посиланням ви можете переглянути повний перелік вакансій у закладах освіти. Актуальні вакансії ви можете переглядати кожного 5 числа місяця.

Нагадаємо, у Львові навчальний рік для школярів розпочнеться 19 серпня. Це пов'язано із складною ситуацією з електроенергією.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!