Україна

В Міноборони назвали дату, коли запрацює електронний кабінет призовника

828 0
В електронному кабінеті чоловіки призовного віку матимуть змогу оновити дані.
Умовне фото

Умовне фото

Електронний кабінет призовника запрацює вже з 18 травня. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін у ефірі «Радіо.Свободи». 

«Має запрацювати (з 18 травня – ред.). Але слід зазначити, що це буде така версія продукту із мінімальним набором функцій. Тобто надалі будуть додаткові опції в електронному кабінеті. Наразі це ж буде можливість оновити свої дані. Передусім йдеться про електронну пошту, про телефон і місце проживання», – вказав речник.. 

Він зазначив, що вже бачив та гортав новий застосунок, і запевняє, що з його допомогою оновити дані оновити можна буде за 10–15 хвилин у смартфоні. 

«Там усе максимально просто. ІD-банкінг, і далі просто тебе ідентифікують, ти реєструєшся і все дуже швидко заповнюєш. Ну і за великим рахунком – проста процедура для будь-якої людини, яка використовує застосунки. А це буде застосунок «Резерв+». І відповідно, мені здається, це найбільш такий простий шлях, особливо для молоді, яка просто таки живе фактично у смартфонах», – пояснив Дмитро Лазуткін.

Зазначимо, чоловіки від 18 до 60 років зобов’язані оновити свої дані в Територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки. Це передбачено законом про мобілізацію, який набере чинності 18 травня. 

Детальніше про основні зміни мобілізації читайте у новині.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!