На правах реклами

Нове житло в гармонії з природою. Де у Львові будують новий ЖК

2339 0
На вулиці Пасічній, 133 у Львові будують новий ЖК, в основі створення якого – комфорт та затишок, доступ авто буде обмежений, натомість у мешканців буде максимальна приватність та спокій.

У Львові на вул. Пасічній, 133 будують житловий комплекс Avalon Terra, в концепції якого продумали ландшафтний дизайн – зелене середовище та синергію з природою. 

Концепція

Важливим викликом для компанії Avalon було створити в цьому ЖК відчуття простору для людини – комфорт та затишок лежить в основі ідеї, – також підкреслити це цікавими і лаконічними формами, задати ритмічності. Крім того, приділяти багато уваги деталям, адже вони вирішують все.

Було багато роботи з розміщенням вікон та балконів, пошуком гармонії між кольорами та відтворенням їх у найменших дрібницях: скруглені форми, пом’якшення будинку, підкреслення його особливостей теплими природними тонами. Дуже важливим завданням було вписати будинок у вже готову концепцію кварталу, органічно доповнити його та одночасно запропонувати нові цікаві рішення. Рішення, які не лише зроблять фасад цікавішим, а також проявлять естетику Avalon, відкриють більше простору.

Важливим елементом комплексу є благоустрій та внутрішній простір, щоб мешканцям було приємно проводити час, комунікувати та безпечно почуватись. Внутрішній двір – місце, що має особливу атмосферу. Двори в комплексі створені для життя, адже там обмежили доступ авто та забезпечили максимальну приватність та спокій у просторі. Двір для особливих моментів: це місце, де можна видихнути втому, прогулятись з улюбленцями, почитати книгу чи просто насолоджуватись життям.

В концепції Avalon Terra особливу увагу приділили ландшафтному дизайну – буде зелене середовище та синергія з природою. В комплексі буде продуманий променад, де жителі зможуть активно проводити час та знайомитись зі своїми сусідами. Тут точно вдасться відчути життя.

Це проєкт справді про глибоке, про важливе в природному, про пошук гармонії.

Кожна текстура має сенс

Avalon надихався природою та шукали існуючі прості форми, які заклали в айдетниці проєкту. Кожна деталь тут має сенс. Кожна лінія взята з природи та створена в синергії з концепцією комплексу: м’які форми, динамічні, ритмічні деталі, що відтворюють сенси проєкту.

Архітектура

Кольори та відтінки взяті з природи: її велич та гармонія, контрасти та їх синергія. Все це закладено не лише в концепті брендингу, а й у самій архітектурі. Інший підхід, форми, ритмічність та динаміка, щоб створити відчуття затишку та спокою.

Локація, що надихнула компанію на створення комплексу, який підкреслить цінність життя – Avalon Terra на Пасічній – місце серед природи, де затишно, спокійно та хочеться повертатися. Бо це і є відчуття справжнього дому. Це місце, де можна насолодитися тишею та справді відпочити. Це про синергію з природою. Про людей і для людей.

Бренд-менеджерка компанії Avalon Віолетта Приходько зазначає: 

«Avalon має свої стандарти, яких дотримується при проектуванні та реалізації комплексів від комфорт до преміум класу. Щоразу випуск нового продукту на ринок – це синергія усіх процесів. Нам важливо створювати такі продукти, які будуть впливати не лише на життя окремих мешканців комплексу, а й покращувати урбаністику міста та задавати нові тренди на ринку. Ми досліджуємо, шукаємо найоптимальніші та найцікавіші ідеї».

Важливою складовою в проєктах комфорт-класу, каже Віолетта Приходько, залишається естетична архітектура – це важлива цінність компанії.

«Також важливо створювати дім, місце, де комфортно жити. Де зелені дворики, є променади для вечірніх прогулянок, де затишно, де можна бути собою та відчувати себе в синергії з комплексом. При розробці айдентики та концепту Avalon Terra нас сильно надихнула локація. Ми спостерігали, багато їздили туди та відчули весь цей спокій та синергію з природою. Також, ми використали м’які, лаконічні лінії, взяті з архітектури. Та об’єднали це з теракотовим кольором, щоб утворити комплексну атмосферу та занурити мешканців в цей світ. Avalon Terra - особливий проект для нас. Нам важливо, щоб тут був простір, наповнений справжнім життям», – підсумовує бренд-менеджерка компанії Avalon.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!