Більше 5 земельних ділянок у Львові та області планують продати найближчим часом

1019 0
Продаж здійснюватимуть через відкритий аукціон.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині через відкритий аукціон планують продати 7 земельних ділянок. Про це повідомила Львівська ОВА. 

«Регіональне відділення Фонду Держмайна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях інформує про актуальні аукціони з приватизації державного майна, які заплановані на найближчий час», – йдеться у повідомленні. 

На продаж виставлять такі ділянки: 

  • Піднавіси для сільськогосподарської техніки загальною площею 114,5 м² за адресою: Львівська обл., Дрогобицький р-н, с.Рівне, вул. Перемоги,55. Аукціон відбудеться 17 листопада. Деталі за посиланням

  • Приміщення загальною площею 112,4 м², за адресою: Львівська обл., Самбірський р-н, м. Старий Самбір, вул. Л. Галицького,116, приміщення 2. Аукціон відбудеться 20 листопада. Деталі за посиланням

  • Група інвентарних об'єктів , за адресою: Львівська область, Стрийський район, м.Сколе, вул.Святослава князя,14. Аукціон відбудеться 20 листопада. Деталі за посиланням

  • Група інвентарних об’єктів рухомого державного майна, яке входило до складу цілісного майнового комплексу структурного підрозділу - друкарського цеху за адресою: м. Львів, вул. Ковжуна,10. Аукціон відбудеться 24 листопада. Деталі за посиланням

Читайте також: На Львівщині на торги виставили 20 земельних ділянок

Також до приватизації готують:

  • ЄМК ДП «Львівський державний інститут з проектування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств» (м. Львів, вул. Золота, 8).

  • ЄМК ДП  «Львівський науково-дослідний  і  проектний  інститут «Львівбудм НДІпроект» (м. Львів, вул. Тернопільська, 10).

  • ЄМК ДП  «Роздільське гірничо-хімічне підприємство «Сірка» (м. Новий Розділ, вул. Гірнича, 2). 

Нагадаємо, що у Сокалі планують продати арештовані приміщення недобудованого кінотеатру та гаражів площею 1216 кв. м. за понад 53 млн грн. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!