Кабмін доповнив перелік підприємств, які можуть бронювати своїх працівників

2429 0
Такі підприємства можуть бронювати необмежену кількість працівників.
Фото: Getty Image

Фото: Getty Image

Кабінет міністрів України доповнив перелік підприємств, чиї працівники підлягають бронюванню. Зокрема, йдеться про ті, які надають електронні комунікаційні послуги та послуги доступу до електронних комунікаційних мереж. 

Як зазначив керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень, такі підприємства можуть бронювати необмежену кількість працівників.

Таким чином Уряд хоче створити сприятливі умови для відновлення зруйнованого та пошкодженого внаслідок збройної агресії РФ майна об’єктів критичної інфраструктури та безперебійного функціонування об’єднаної енергетичної системи та газотранспортної системи України у воєнний період. 

Нагадаємо, що в мережі тривають дискусії щодо економічного бронювання, однак поки що жодного рішення не ухвалено. Tvoemisto.tv пояснило, що пропонує спеціальний комітет, скільки підприємств на Львівщині платять працівникам офіційно 35 тисяч гривень та що кажуть нардепи й економіст. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!