Куди піти у Львові на вихідних. Добірка подій

1319 0
Tvoemisto.tv підготувало добірку подій, куди варто сходити на вихідних 25-26 травня у Львові.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фермерський ярмарок на площі Ринок

Коли: 25 травня, 10:00-16:00;

Де: площа Ринок

90% виробників на ярмарку – власники сімейного бізнесу, які мають нагоду продавати та популяризувати крафтові товари власного виробництва. Впродовж сезону ярмарок збирає близько 90 тисяч відвідувачів.

Слайдень у Центрі міської історії

Коли: 25 травня, 12:00-16:00;

Де: Центр міської історії, вул. Ак. Богомольця, 6

Музей запрошує поділитись збереженими історіями на слайдах з приватних родинних архівів. Усім охочим пропонують приносити свої слайди у Центр міської історії, щоб разом їх переглянути, але й також безкоштовно оцифрувати та дізнатись, як дбати про них та правильно їх зберігати. У перервах між переглядами розповідатимуть про винайдення технології проєктування зображень, подивимося на різні прилади і найдавніші зразки зображень.

Концерт «Wellboy x Vibe Nation»

Коли: 25 травня, 18:00;

Де: Otaman Resort, Кільцева дорога, кінець вул. Зелена;

Скільки: від 450 грн

Хіти «Гуси», «Вишні», «Nozzy Bossy», «Додому» та багато інших, набирали та продовжують набирати неабиякої популярності. Пісні WELLBOY можна почути на всіх стрімінгових платформах. Артист більше року не виступав у Львові, а тепер виступить біля гарячого басейну, температура якого обіцяємо буде 25 градусів.Частина зібраних коштів піде на потреби 125 бригади ТРО з Львівщини.

Мегаярмарок від Домівки врятованих тварин

Коли: 25-26 травня, 12:00 до 19:00;

Де: вул. Олекси Довбуша 24

«Наш центр порятунку для тварин на межі закриття і ми потребуємо вашої допомоги! 25-26 травня ми проводимо масштабну барахолку, на якій ви зможете знайти безліч цікавих речей та водночас підтримати наших чотирилапих друзі», – йдеться у повідомленні. 

На барахолці можна буде придбати:

  • Одяг і аксесуари

  • Книги та ігри

  • Різноманітні смаколики

  • Вироби ручної роботи

Вистава «Будинок без номера»

Коли: 26 травня, 18:00;

Де: Театр «Воскресіння», пл. Генерала Григоренка, 5;;

Скільки: 300 грн

П’єса «Будинок без номера» написана Ярославом Федоришиним задовго до того, як він став видатною особистістю в театральному світі. Тоді йому було лише 20. Проте в сьогоденні ця п’єса є надзвичайно актуальною

Це історія про цілісну особистість людини, про її внутрішній світ, про багатство людської душі, яке ми так часто губимо, кудись біжучи та поспішаючи, а варто лише зупинитись, щоб щось побачити

АРХІВНИЙ СТЕНДАП

Коли: 26 травня, 19:45;

Де: CULT Comedy Hall, вул. Скорика, 7;

Скільки: 275 грн

Багато крутих та перевірених часом жартів можна почути саме на такій події. Для вас виступатимуть: Макс Кравець, Олег Лузанов, Максим Гіль, Валерія Михайлова та Влад Данкевич.

Ботанічний сад у Львові

Коли: щонеділі;

Де: вул. Черемшини, 44;

Скільки: 100 грн

Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка, що на вул. Черемшини, 44, працює для відвідувачів. Можна відвідати оранжереї, у якій представлені унікальні екземпляри рослин, вік яких становить 100 і більше років, а саме: дамара, саговики, фінік канарський, араукарія Бідвіла та багато інших.

Придбати квиток можна безпосередньо при вході на територію Ботанічного саду. Відвідувачів просять звернути увагу, що оплата квитків здійснюється через термінал ПриватБанку. 

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!