Львів накрила потужна злива та гроза. У місті впало кілька дерев

7706 0
Про усі надзвичайні випадки, що можуть виникнути через негоду, потрібно інформувати Гарячу лінію Львова за номером 1580.
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція

У суботу, 22 червня, у Львові почалася сильна гроза. Унаслідок негоди впало кілька дерев. 

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, на вулиці Годоцькій 282а впало дерево, яке перекрило повністю дві смуги руху.

Також вітер повалив дерева на вулицях Скорика, Клепарівській, Пекарській, Тютюнників, Панча, Липинського, Ярошенка та Левандівській.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що у місті вже працює штаб з ліквідації наслідків буревію, який не лише повалив дерева, а й пошкодив кілька дахів.

Під час грози потрібно дотримуватись правил безпеки:

  • не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач та антенами,

  • під час грози потрібно уникати відкритої місцевості та води, високих дерев.

Про усі надзвичайні випадки, що можуть виникнути через негоду, потрібно інформувати Гарячу лінію Львова за номером 1580.

Фото: Telegram-канали, соцмережі

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!