Львівський благодійний фонд збирає кошти на доставку дитячого харчування в Україну

409 0
Загальна вартість доставки 240 тисяч грн.
Умовне фото

Умовне фото

Львівський благодійний фонд «Крила надії» збирає кошти на доставку до України вантажу з дитячим харчуванням для потребуючих сімей. Загальна вартість доставки 240 тисяч грн.

«Цінний вантаж  в Іспанії, а щоб потрапити до наших отримувачів йому треба здолати 3200 км. Вартість одного км  – 75 грн. Загальна вартість доставки 240 000 грн. Якщо ми зберемо кошти швидко, то вже в пʼятницю потрібний вантаж може вирушити до потребуючих.  А отже, вже наступного тижня триста родин з дітьми, які зараз у дуже скрутному становищі,  отримають допомогу», повідомили у благодійному фонді.

Реквізити для переказу:

  • Благодійний фонд «КРИЛА НАДІЇ»

  • АТ КБ ПриватБанку м. Львів

  • МФО 305299 ЄДРПОУ 35620901

  • UA173052990000026003031022530

Довідково

Благодійний фонд «Крила надії» розпочав свою роботу у 2007 році і працює за наступними напрямками: допомога важкохворим дітям, допомога медичним закладам, допомога пораненим (робота з госпіталями, стабпунктами та лікарнями, які допомагають пораненим), тактична медицина (засоби надання першої домедичної допомоги), гуманітарна допомога, підтримка НГО, які допомагають дітям, зміна законодавства на користь НГО і отримувачів благодійної допомоги.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!