Львів’янки стали чемпіонками Європи зі стендової стрільби

513 0
За золото стрільчині змагалися з суперницями з Туреччини.
Фото: лова

Фото: лова

Львів’янки Олена Охотська та Надія Булгакова – чемпіонки Європи зі стендової стрільби. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Спортсменки Львівщини Олена Охотська та Надія Булгакова разом з представницею Київщини Юлією Даніловою вийшли у фінал в дисципліні трап тріо. За золото стрільчині змагалися з суперницями з Туреччини й перемогли з рахунком 6:2.

«Олена Охотська є вихованкою Львівської обласної школи вищої спортивної майстерності, а Надія Булгакова представляє наш Центр олімпійської підготовки зі стрільби стендової. Обидві спортсменки тренуються на обласному стенді. Це вперше представники Львівщини здобули чемпіонські нагороди Європейського рівня», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Читайте також: Львівські стрільці здобули медалі на чемпіонаті України

Чемпіонат Європи зі стендової стрільби розпочався 15 травня в італійському Лонато й триватиме до 27 травня. У змаганнях беруть участь понад 440 представників та представниць 42 країн континенту.

Нагадаємо, що у Києві напередодні відбувся фінал Кубку України зі стрільби стендової та Всеукраїнські змагання серед юніорів. Спортсмени зі Львівщини вибороли 7 нагород.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!