Майже рік вважався безвісти зниклим. На Запоріжжі загинув Герой зі Львівщини

2956 0
1 травня захисника зустрічають у Сокалі.

9 червня 2023 року під час артилерійського обстрілу позицій в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області зник безвісти стрілець-помічник гранатометника військової частини А4447 Ярослав Богданович Процайло, 1985 року народження, житель смт. Жвирка. 15 квітня 2024 року тіло Героя вдалося ідентифікувати. Про це повідомила Сокальська міська рада.

1 травня о 15 годині зустрічають Героя Ярослава Процайла у Сокалі біля храму св.ап.Петра і Павла, далі траурний кортеж попрямує до храму Святого Духа в смт.Жвирка, а звідти до рідного дому Захисника (вул.Шухевича).

Парастас відбудеться 1 травня о 19.00 годині у батьківському домі Ярослава. Похорон розпочнеться у четвер, 2 травня, о 12.00. Поховають Ярослава Процайла на Алеї Слави на  Жвирківському кладовищі.

Нагадаємо, 17 квітня 2024 року у ході бойових дій в Донецькій області загинув солдат зі Львівщини Петриняк Володимир Володимирович.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!