На Херсонщині загинув Герой зі Львівщини

11102 0
Понад рік Олег Стасишин присвятив обороні державних кордонів у лавах Збройних Сил України.
фото умовне

фото умовне

На війні загинув мешканець Львівщини Олег Стасишин. Про це повідомила пресслужба Самбірської міської ради. 

Олег Стасишин народився 17 січня 1979 року. Закінчив середню школу №1 імені Тараса Шевченка. Здобув професію автослюсаря у професійно-технічному училищі №24. Понад рік Олег Стасишин присвятив обороні державних кордонів у лавах Збройних Сил України. Був матросом артилерійського взводу у складі 38-ї окремої бригади морської піхоти. Останнім місцем служби для нього стала Херсонщина.

Поховають Олега Стасишина у Бориславі, де він проживав з дружиною та дітьми. У захисника залишилися мама, сестра, дружина та двоє дітей.

Нагадаємо, 9 червня 2023 року під час артилерійського обстрілу позицій в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області зник безвісти стрілець-помічник гранатометника військової частини А4447 Ярослав Богданович Процайло. 15 квітня 2024 року тіло Героя вдалося ідентифікувати. 
___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!