На посаду директора Львівського центру медицини катастроф подався один кандидат

5593 0
Участь у конкурсі візьме один учасник – Андрій Васько.
ФОТО: АНДРІЙ ВАСЬКО/ФЕЙСБУК

ФОТО: АНДРІЙ ВАСЬКО/ФЕЙСБУК

Сьогодні, 1 травня, конкурсна комісія з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» розглянула пакет документів від кандидата, який подався на конкурс. Участь у конкурсі візьме один учасник – Андрій Васько, чинний керівник «екстренки». Про це повідомила Львівська облрада. 

Члени комісії вивчили поданий кандидатом пакет документів та допустили його до конкурсу. Наступне завершальне засідання, під час якого Андрій Васько представить програму розвитку Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, відбудеться 16 травня о 10:00 год.

Читайте також: У Львівському обласному онкоцентрі призначили керівника

Зазначимо, що Андрій Васько раніше був заступником керівниці департаменту охорони здоров'я Ірини Микичак, яка очолювала департамент понад два роки. Пізніше він виконував обов'язки керівника, поки директором не призначили Ореста Чемериса. У 2020 році його призначили виконувачем обов’язків директора Центру медицини катастроф.

Нагадаємо, на посаду директора Львівської обласної інфекційної лікарні також подався лише один кандидат – Сергій Федоренко. 

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!