На вулицях Львова оновлюють дорожню розмітку та ознаковують місця для паркування

450 0
Вже оновлено маркування пішохідних переходів на вул. Коновальця та вул. Мельника.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У всіх районах міста розпочали роботи з нанесення дорожньої розмітки. Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, впродовж року розмітка на вулицях стирається, відтак задля безпеки водіїв і пішоходів розмітку щороку весною поновлюють.

Зокрема, 30 квітня тривають роботи з нанесення розмітки у Франківському районі. Вже оновлено маркування пішохідних переходів на вул. Коновальця та вул. Мельника. Роботи тривають далі.

Також додатково ознаковують місця для паркування транспортних засобів осіб з інвалідністю біля закладів комунальної форми власності.

Нагадаємо, у Львові на декількох локаціях покосять газони до свят. Йдеться про газони на пр. Свободи, пр. Шевченка, на пл. Ринок.

Додамо, що працівники комунальних служб Сихова миють павільйони зупинок для очікування громадського транспорту. До Великодніх свят заплановано помити усі 77 павільйонів, які є на території району.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!