Спортсмени з Львівщини вибороли 11 золотих медалей на чемпіонаті України

513 0
Чемпіонат проходив упродовж 24-26 квітня.
фото: лода

фото: лода

На Львівщині відбувся Чемпіонат України з велоспорту. Спортсмени з області здобули 11 золотих медалей. Про це повідомили у ЛОДА. 

Упродовж 24-26 квітня, у області проводили всеукраїнські змагання на базі велотреку Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МОУ. У турнірі взяли участь 165 спортсменів з 10 регіонів України серед юніорів, юніорок, юнаків, дівчат, молодших юнаків та молодших дівчат. Вони змагалися у дисциплінах: гонка переслідування медісон, скретч, групова гонка, гонка з вибуттям. 

За результатами турніру золоті медалі вибороли такі представники Львівської області: Матвій Хацинський, Андрій Головченко, Дмитро Курило, Дмитро Кононець, Олег Смолинець, Максим Щербацький, Владислав Голяк, Анастасія Сатурова, Анна Пукій, Анастасія Додик, Тетяна Клімченко. Усі спортсмени здобули першість у різних дисциплінах.

Нагадаємо, Олексій Наконечний з Трускавця став чемпіоном світу з швидких шахів.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!