Стало відомо, хто виконуватиме обов’язки керівника митного поста «Краківець»

1563 0
Колишній міграційник виконуватиме обов’язки керівника митного поста Львівської митниці.
Умовне фото

Умовне фото

Колишній начальник Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області Юрій Таромир призначений виконувачем обов’язків начальника митного поста «Краківець» Львівської митниці. Про це повідомило видання zaxid.net. Цю інформацію  Tvoemisto.tv підтвердили у Львівській митниці.

Відомо, що Юрій Татомир працює на Львівській митниці з листопада минулого року, виконував обов’язки заступника начальника митного поста «Грушів». З лютого цього року він керує митним постом «Краківець», однак про його призначення публічно стало відомо лише зараз.

Читайте також: Нова Mazda та 111,5 тисяч доларів готівки. Декларація керівника Львівської митниці 

39-річний Юрій Татомир за освітою юрист, займався адвокатською діяльністю. У вересні 2022-серпні 2023 року він очолював Головне управління Державної міграційної служби Львівщини. У 2016 році Юрія Татомира призначили заступником прокурора Львівщини, на цій посаді він пропрацював менше року.

Нагадаємо, у березні 2023 року новим очільником Львівської митниці після Олега Шахрая став Андрій Кузнік.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!