Київ

У Київраді з'явився новий депутат. Хто він

955 0
Новий депутат Київради представлятиме фракцію ЄС.
Фото: Ксенія Семенова / Telegram

Фото: Ксенія Семенова / Telegram

У Київський міській раді новий депутат Сергій Ільницький. Він прийняв присягу сьогодні, 20 квітня, на пленарному засіданні II сесії Київської міської ради ІХ скликання, повідомляють у пресслужбі.

Відповідно до постанови Київської міської виборчої комісії, достроково припинила свої повноваження депутатка Київської міської ради ІХ скликання Ірина Никорак, оскільки Центральна виборча комісія України визнала Ірину Никорак депутаткою Верховної Ради України. Натомість депутатське посвідчення Київської міської ради отримав Сергій Ільницький. Він буде працювати у складі депутатської фракції «Європейська солідарність».

Довідка. Сергій Ільницький Народився 20 травня 1970 року в м. Києві. Був помічником народного депутата ВРУ 8 скликання від партії “Правий сектор” Дмитра Яроша. Член правління ГО “Державницька ініціатива Яроша”.

У 2019 році балотувався до Верховної Ради України від партії “Голос”, не обрано. На той період Сергій Ільницький був начальником штабу Української добровольчої армії.

У 2020 році балотувався до Київської міської ради від партії “ЄС”, не обрано. На той час був аспірантом Львівського регіонального інституту державного управління.

У 2023 році Сергій Ільницький був призначений заступником командувача Української добровольчої армії Дмитра Яроша, командир загону "Південь" УДА у складі 28-ої ОМБр, полковник.

 

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!