У Львові планують продати п’ять ділянок під будівництво

2726 0
Ділянки планують продати під будівництво офісів, торгового центру та автосалону.
Фото: Інформаційний портал депутатів ЛМР

Фото: Інформаційний портал депутатів ЛМР

У Львові планують продати п’ять земельних ділянок під будівництво офісів, торгового центру та автосалону. Про це йдеться у відповідній ухвалі на інформаційному порталі депутатів Львівської міськради.                

Відтак, продати планують п’ять земельних ділянок на Сихові та у Шевченківському районі міста

  • вул.Зелена (навпроти будинку № 312). Площа ділянки – 0,0417 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов'язаної з отриманням прибутку);

  • вул.Зелена – вул.Надійна. Площа ділянки – 0,6000 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов'язаної з отриманням прибутку); 

  • вул. Персенківка,13. Площа ділянки – 0,1434 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;

  • вул. Шевченка (ділянки 12). Площа ділянки – 0,2210 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, проектним планом передбачені об’єкти придорожнього сервісу, гаражі.

  • вул. Шевченка (ділянки 13). Площа ділянки – 0,4700 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, проектним планом передбачені об’єкти придорожнього сервісу, гаражі.

В ухвалі вказано, що продаж цих земельних ділянок дозволить залучити додаткові кошти до міського бюджету для реалізації програм соціально-економічного та культурного розвитку Львівської МТГ та забезпечить ефективне використання земельного фонду.

Нагадаємо, що у Львові створили перелік фірм та осіб, які користуються комунальною землею без правових підстав, а також самовільно зайняли землі міста.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!