На правах реклами

У Львові відбудеться презентація нової книжки «Скрипниківка» від Сергія Жадана

1091 0
Сергій Жадан з літературними читаннями їде містами України

В Оперному театрі у Львові 5 вересня відбудеться презентація нової поетичної збірки Сергія Жадана під назвою «Скрипниківка». 

«Скрипниківка» – це 50 і 1 вірш, писані до і після великого вибуху, зібрані разом, поєднані відчуттям мови, яка так болюче зникає, але потім обов'язково повертається. Львів'ян закикають не пропустити вечір поезії, яка розмиває суто академічні межі та стає чимось важливішим, щоденнішим, таким, що визначає наші інтонації. Придбавши книжку до 10 серпня за передпродажем на сайті видавництва, ви гарантовано отримаєте її до початку туру.



Коли відбудеться презентація

5 вересня, 19:00,

Локація: Львівська Національна Опера, що на проспекті Свободи, 28

Посилання на продаж квитків: https://concert.ua/uk/event/sergii-zhadan-lviv?gclid=CjwKCAjwloynBhBbEiwAGY25dOoGsYtBiYtUdE_-3kiNIUW0eCzm4u0Hi1p7GTyZoyt3v45lTihKJhoCPPkQAvD_BwE



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!