Київ

На Київщині відновлюють міст через Тетерів у Вишгородському районі

449 0
Ремонт планують завершити у жовтні
Фото: Мустафа Найєм

Фото: Мустафа Найєм

Міст через річку Тететрів у Вишгородському районі Київщини, який було зруйновано в ході бойових дій, відкриють восени. Про це повідомив голова Державного агентства відновлення інфраструктури Мустафа Найєм.

Він зазначив, що це один з найдовших мостів в Київській області, який було зруйновано в ході бойових дій. Після деокупації регіону, наприкінці квітня 2022 року, дорожники звели тимчасову переправу біля зруйнованого моста та відновили транспортне сполучення.

«Після обстеження, конструкції моста демонтували та розпочався процес відновлення. Через періодичні паводки на річці, роботи дещо уповільнювались, проте основні будівельні роботи вже виконано», - розповів Найєм.

Новий міст буде залізобетонним та завдовжки 333,8 метра. У жовтні міст буде завершено та введено в експлуатацію.

Найєм додав також, що у Вишгородському районі відбудовують ще два мости, що відіграють ключове значення для логістики регіону під час війни.

Раніше ми повідомляли, що на Київщині відбудували міст через річку Жерева, який підірвали російські військові під час відходу з регіону.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!