На Сихові хочуть звести 20-поверховий будинок

6764 0
Загалом у комплексі зможуть розмістити 87 квартир та 88 паркомісць у підземному паркінгу.
Вузалізація проєкту

Вузалізація проєкту

Поблизу сихівського мосту, планують збудувати житлову 20-поверхівку. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету ЛМР 21 червня. 

Йдеться про нове будівництво багатофункційної будівлі з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення, житлом у верхніх поверхах та підземною автостоянкою. 

«Цей проєкт аргументували архітектори як локальний акцент, адже у цьому місці є перетин рухів громадського транспорту, відповідні зупинки. Навпроти також є високий офісний центр», – зазначив Антон Коломєйцев.

Загалом будинок основною масою розміщений в межах 10-12 поверхів, але терасований об’єм, на якому поверхи скорочуються, сягає 20 поверхів. У перших двох поверхах будуть комерційні та громадські приміщення. Загалом у комплексі зможуть розмістити 87 квартир та 88 паркомісць у підземному паркінгу. Також в будівлі облаштують укриття на 400 осіб.

Читайте також: На Сихові хочуть збудувати нову 9-поверхівку

«Також ми отримали гарантійний лист щодо розміщення дитячого дошкільного закладу. Забудовники готові профінансувати розвиток міської інфраструктури в розмірі, який діяв згідно інвестиційних зобов’язань до 2020 року», – пояснив головний архітектор Львова.

Нагадаємо, що на Сихові, на вул. Навроцького, 1, хочуть збудувати новий апарт-готель із вбудованими приміщеннями громадського призначення, даховою котельнею та підземним паркінгом. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!