У львівській лікарні запрацювало оновлене відділення лікування новонароджених

543 0
Йдеться про Львівську обласну клінічну лікарню та відділення інтенсивного та постінтенсивного лікування новонароджених.
Фото: ЛОКЛ/Фейсбук

Фото: ЛОКЛ/Фейсбук

У Львівській обласній клінічній лікарні запрацювало відділення інтенсивного та постінтенсивного лікування новонароджених. Про це повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький. 

Оновлене відділення підсилить роботу пологового корпусу, який відремонтували за кошти обласного бюджету та відкрили у 2022 році. 

«Тепер у медзакладі надають повний комплекс допомоги вагітним, породіллям і немовлятам. Дихальна підтримка, сурфактантна терапія, використання донорського грудного молока, спеціалізоване лікування сітківки ока, раннє втручання і це ще далеко не повний перелік можливостей», – йдеться у повідомленні. 

За словами керівника ЛОВА, близько 3 млн грн з обласного бюджету скерували на встановлення системи вентиляції та ще 2,3 млн грн – на ремонт приміщень відділення реабілітації раннього дитинства в неонатологічному корпусі лікарні.

Нагадаємо, що Львівська медична академія імені Андрея Крупинського відкриває нову спеціальність – терапія та реабілітація.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!