У Львові вдвічі зросла кількість охочих оновити свої дані. У ЦНАПах можуть виникати затримкки

8759 0
Кількість охочих, порівняно з минулими тижнями, зросла вдвічі, а то й втричі.
Фото: Львівська міськрада

Фото: Львівська міськрада

Через збільшення охочих оновити дані, у львівських ЦНАПах можуть виникати затримки на інші послуги. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

У повідомленні вказують, що кількість охочих оновити свої дані у Центрах надання адміністративних послуг зросла вдвічі, а інколи і втричі. 

«Зранку, ще перед початком робочого дня, вже стоять охочі звернутися в ЦНАП і оновити дані. І, як правило, зранку кількість людей, яка очікує біля великих офісів, вже сягає від 40 до 80. Тому бачимо зростання кількості очікувань на інші послуги, які надають ЦНАПи, і розуміємо чому – тому що через два тижні завершується двомісячний термін, коли військовозобов’язані згідно закону повинні були оновити свої дані. Мусимо пережити цей період і просимо з розумінням поставитися до цього всіх наших відвідувачів, які змушені чекати на інші послуги», – пояснила директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Затримки виникають на такі послуги, як звернення в міську раду, отримання дозвільних документів, реєстрація нерухомості.

Як оновити дані в ЦНАП

Якщо ви оновлюєте дані у ЦНАПі потрібно мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та актуальний номер телефону. 

Результатом послуги стане витяг про актуалізацію даних в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, який формується засобами Реєстру та роздруковується адміністратором ЦНАП.  Також працівники львівських ЦНАПів готові надавати консультації відвідувачам.

Адреси Центрів надання адміністративних послуг у Львові:

Для оновлення даних в ЦНАПах запис до електронної черги можна здійснити за посиланням.

Раніше журналістка Tvoemisto.tv, відвідавши львівські ТЦК і ЦНАП, розповіла, чи запрацювала електронна черга та що кажуть призовники. Детальніше читайте у матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!