Заборона дитячих машинок перед Оперним театром. У Львові створять робочу групу

733 0
Утворити робочу групу мають до 1 вересня цьогоріч.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

У Львівській міськраді планують заборонити прокат дитячих машинок на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької. Про це йдеться у відповідному розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового. 

Відтак, у міській раді створять робочу групу для вирішення питання щодо унеможливлення використання дитячих автомобілів на площі перед Оперним театром. Утворити робочу групу мають до 1 вересня цьогоріч. 

Керівницею робочої групи стане керуюча справами виконкому Наталія Алєксєєва. Також її членами стануть: 

  • директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило;

  • директор юридичного департаменту Гелена Пайонкевич;

  • голова Галицької районної адміністрації Галина Гладяк;

  • в. о. директора Львівського комунального підприємства “Муніципальна варта“ Руслан Ахметшин;

  • в. о. директора комунального підприємства “Адміністративно-технічне управління“ Василь Шелемей.

Читайте також: Заборони не працюють. Чому у Львові не штрафують за машинки перед Оперним театром

Нагадаємо, що Львівська міська рада заборонила діяльність будь-яких атракціонів майже на всій території історичного центру міста ще у червні 2017 року. Тоді йшлося про площу Ринок, територію біля Оперного театру та кілька центральних кварталів, обмежених вулицями Торговою, Наливайка, Січових Стрільців, Словацького, Стефаника, Дудаєва, проспектом Шевченка, вулицями Герцена, Франка та Підвальною.

Згідно із положенням, на зазначених локаціях заборонено встановлювати надувні гірки, каруселі, тренажери, батути, а також здійснювати прокат дитячих автомобілів, гіроскутерів та ховербордів. 

Раніше «Муніципальна варта» неодноразово вилучала у підприємців дитячі машинки, що їздять перед Оперним театром, та суд завжди повертав їх власникам.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!