Київ

Заклади освіти Києва досі не мають алгоритму роботи під час повітряних тривог, — депутат

700 0
В укриттях закладів освіти часто не вистачає місця для всіх учнів

Попри початок нового навчального року, заклади освіти столиці досі не мають алгоритму роботи під час повітряних тривог. Про це під час засідання заявив депутат Київради Вадим Васильчук.

«У нас недостатньо місця в укриттях в закладах освіти. Тому, ще 2 місяці тому, ми дали доручення Департаменту освіти КМДА надати повну інформацію та розробити алгоритм роботи шкіл під час повітряної тривоги. Зараз Рада оборони приймала рішення, напевно, за інформацією Департаменту освіти, про цілодобовий доступ до укриттів, тобто, й під час освітнього процесу. Вже післязавтра почнеться навчання, а ми досі не розуміємо, як працюватимуть освітні заклади під час тривоги, який алгоритм, якщо в них не вистачає місця навіть для власних учнів», – заявив він. 

Депутат попросив Раду оборони міста Києва та Департамент освіти і науки КМДА надати роз’яснення цієї ситуації.

Нагадаємо, 30 серпня мер Києва Віталій Кличко повідомив, що доступ населення до облаштованих укриттів у столичних закладах освіти має бути цілодобовим. Таке рішення ухвалила Рада оборони Києва.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!