Чоловік, який посадив 9-річну доньку за кермо у Львові, отримав штраф

841 0
Інцидент трапився на вул. Стрийській ще у березні цьогоріч.
Фото умовне

Фото умовне

Сихівський районний суд міста Львова присудив штраф львів’янину, який посадив свою 9-річну доньку за кермо автомобіля, а потім похизувався цим у соцмережі. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

У постанові райсуду вказано, що чоловік допустив доньку до керування транспортним засобом марки «BMW», чим наразив її та інших учасників дорожнього руху на небезпеку та вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). 

На чоловіка наклали адміністративне стягнення у розмірі 1700 грн, а також стягнули судовий збір, який становить 605 грн

Нагадаємо, що у березні 31-річний чоловік у Львові посадив за кермо свою дев’ятирічну доньку і знімав це на відео, яке почали публікувати у соцмережах.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!