Чи є вакансії на львівській митниці та яка середня зарплата

8295 0
Середня зарплата працівників львівської митниці становить 29 тисяч гривень.
Умовне фото

Умовне фото

Львівська митниця створила кадрову комісію, яка проводить співбесіди, щоб оцінити знання кандидатів у сфері митного законодавства. Наразі відкрито 20 вакантних пропозицій. Про це в інтерв'ю Tvoemisto.tv повідомив в.о. керівника львівської митниці Андрій Кузнік. 

«Минулого року, коли я прийшов, у нас було близько 140 вакансій. Зараз залишилося лише 20, попри те, що багато людей було звільнено. Ми активно залучаємо молодих, перспективних фахівців, які щойно закінчили університети. Серед них 30 бакалаврів вже працюють у нас, і наразі кадрова комісія розглядає ще 15 кандидатур», – повідомив він.

Читайте також: На Львівщині планують навчати жінок на професії, в яких бракує працівників 

За словами Андрія Кузніка, середня зарплата працівників львівської митниці становить 29 тисяч гривень.

«Ми маємо посадовий оклад, до якого додаються надбавки за вислугу років, звання та стаж. Загалом середня зарплата на митниці становить 29 тисяч гривень. Також передбачені надбавки за продуктивність, але вони можуть бути знижені за недостатню кількість виконаної роботи. А преміювання визначається керівниками підрозділів», – додав Кузнік.

Додамо, що кількість відкритих вакансій у Львівському обласному центрі становить від 10 до 13 тисяч.  Понад 200 вакансій оплачуються на рівні 30-55 тис. грн. 

Антоніна Костик
 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!