До будинків у Шевченківському районі Львова відновили постачання гарячої води

1186 0
Відключення гарячої води здійснювали через гідравлічні випробування.
фото умовне

фото умовне

До будинків у Шевченківському районі Львова відновили постачання гарячої води після гідравлічних випробувань. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

«Мешканці Шевченківського району отримують гаряче водопостачання від ТЦ «Північна» (Тец-2). Відновити гарячу воду мешканцям цього району планували з 18 червня. Проте вчора вдалося подати гарячу воду до 238 будинків Шевченківського району», – йдеться у повідомленні. 

Проте 17 будинків все ще не отримують гарячу воду – на вулицях Варшавська, Панча, Плужника і Випасова. Наразі там ліквідовують виявлені прориви після гідравліки. 

Натомість відновити подачу у Франківському та Сихівському районах планують вже 18 червня. 

Нагадаємо, 13 травня, у Львові розпочали щорічні гідравлічні випробування теплових мереж.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!