На околиці Львова збудують дворівневий підземний паркінг

3035 0
Другий рівень підземного паркінгу забудовник зобов’язується віддати для потреб міста як укриття.
ВІЗУАЛІЗАЦІЯ: SHEREMETA ARCHITECT GROUP

ВІЗУАЛІЗАЦІЯ: SHEREMETA ARCHITECT GROUP

Майже на виїзді зі Львова, на вул. Трускавецькій, 11-А, планують звести житлово-громадський комплекс з дворівневим підземним паркінгом та вбудованими комерційними приміщеннями. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету ЛМР 4 червня, інформує Tvoemisto.tv.

Згідно з зонінгом території, ділянка розташована в зоні Г-2. Вона на перетині вулиць Кульпарківської і Трускавецької, наразі там існуюча автостоянка.

Зокрема, планують звести житловий комплекс з дворівневим підземним паркінгом, комерційними та офісними приміщеннями на двох перших поверхах. Загалом у житловій частині вмістять близько 100 квартир. Натомість у дворівневому паркінгу передбачать 214 паркомісць.

«Ми отримали кілька гарантійних листів. Один з них про те, що один рівень паркінгу і укриття передадуть у власність Львівської громади для потреб району для підсилення інфраструктури та безпеки», – зазначив Антон Коломєйцев.

Читайте також: McDonald's та СПА-готель. Що нового хочуть збудувати у Львові

Зазначимо, замовником будівництва є ТзОВ «АМЕТРИН». За даними YouControl, власниками є львів'яни Володимир Артемович та Ігор Артемович. Володимир також є власником ПАТ «Холдингова компанія «Еко-Дім».

Нагадаємо, що південна околиця Львова активно розвивається – стрімко розбудовують вулицю Стрийську і суміжні. Зокрема, є плани створити мікрорайон на вул. Стрийській, Сокільницькій, Трускавецькій. Крім того, збудувати нові ЖК і тенісні корти, звести новий житловий квартал біля «Арени Львів». Водночас на перехресті вулиць Стрийської – Наукової триває масштабне будівництво офісу, готелю, закладів громадського харчування.

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!