Одна з найкращих клінік Англії стала побратимом Львівської обласної клінічної лікарні

748 0
Спеціалісти Обласної клінічної лікарні пройдуть менторські курси, в межах яких британські лікарі навчатимуть їх.
ФОТО: ЛОКЛ/ФЕЙСБУК

ФОТО: ЛОКЛ/ФЕЙСБУК

22 травня у Києві підписали перший Меморандум між Великою Британією та Україною, який стосується медичного партнерства та менторства. Таким чином медичними побратимами стали два медзаклади – Львівська обласна клінічна лікарня та Нотінгемська Університетська Клініка. Про це повідомили у Львівській ОВА. 

Документ відкриває нові можливості для обміну знаннями та досвідом між двома країнами, сприяючи розвитку медичної галузі України та підвищенню якості медичної допомоги для всіх громадян.

Зазначимо, що Нотінгемська Університетська Клініка входить до п'ятірки найкращих лікарень Англії, маючи у своєму складі 3 тис. ліжок. Тут проводять більше ніж 90% великих операцій на рік лапароскопічно.

У межах співпраці хірургів обласного медичного закладу вже навчають сучасних методик. Також, проводять операції під наглядом та координацією Чарльза Максвелла-Армстронга та ще кількох британських спеціалістів.

По завершенню навчання медики зможуть проводити оперативні втручання вже за сучасними технологіями. Також у планах масштабувати досвід обласного закладу на всю Україну. Спеціалісти Обласної клінічної лікарні пройдуть менторські курси, в межах яких британські лікарі навчатимуть їх. Згодом ці лікарі стануть тренерами для своїх колег.

Нагадаємо, львівська лікарня «Охматдит» звернулася до міської ради з проханням, щоб до установи запустили громадський транспорт.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!