У Львові хочуть збудувати багатоповерхівку із паркінгом та дитячим садком

1958 0
Нове будівництво планують звести на вулиці Зеленій.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові хочуть звести багатоповерхівку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Зеленій, 407 із знесенням існуючих споруд. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради 17 травня, інформує Tvoemisto.tv.

«Це питання стосується формування житлового комплексу з соціально-комерційною інфраструктурою. Комплекс передбачений детальним планом території, де заплановані всі будівлі. У початковому плані забудова мала 10 поверхів, але вдалося внести зміни. Основна частина комплексу буде мати 7 поверхів, а дві кутові будівлі залишаться 10-поверховими», – сказав він.

Читайте також: В історичній частині Львова хочуть звести будинок із підземним паркінгом

У комплексі також передбачено дитячий садочок на чотири групи, який має забезпечити потреби не тільки мешканців комплексу, але й громади. Окрім того, у ЖК планують облаштувати дворівневий паркінг.  

Антон Коломєйцев зазначив, що забудовники готові профінансувати роботи для покращення інфраструктури району.

Нагадаємо, депутати дозволили розробити детальний план території у районі вул. Академіка Ф. Колесси, вул. П. Грабовського, вул. М. Коперника. Тут планують звести багатоповерховий будинок. 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!