У Львові облаштують ще одну льодову ковзанку та ярмарок

5389 0
Ярмарок організують на парковці поблизу ТЦ «ВАМ».
Фото:lviv.vgorode.ua

Фото:lviv.vgorode.ua

На вулиці Науковій у Львові облаштують ковзанку та ярмарок. Сьогодні, 28 січня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли рішення, яким погодили облаштування сезонної льодової ковзанки ярмарку на вул. Науковій, 35а, поблизу біля ТЦ «ВАМ».

Ковзанку облаштують на території парковки торгового центру. Вона матиме площу 200 квадратних метрів. Підприємець облаштує також шість павільйонів для її обслуговування та торгівлі. Ковзанка працюватиме до 9 березня.

Читайте також: Масштабний урбан-парк та оновлений Центр творчості. Як зміниться простір на Погулянці

Також у рішенні виконкому йдеться, що ярмарок організовуватиме підприємиця Христина Романова. 

Нагадаємо, що у Львові працює низка ковзанок, зокрема і сезонна на площі Ринок біля Ратуші. Деякі з ковзанок у місті є доступними протягом усього року. Детальніше про графік роботи, ціни та локації читайте за посиланням

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!