За пів року у Львові зафіксували понад 90 тис. порушень правил паркування

495 0
На арештмайданчик евакуювали понад 3 тис. транспортних засобів.
ФОТО: ТВОЄ МІСТО

ФОТО: ТВОЄ МІСТО

За половину 2024 року у Львові зафіксували понад 90 тис. порушень правил зупинки/стоянки авто. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

Відтак, на арештмайданчики евакуювали понад 3 тис. транспортних засобів. 

«Мінімальний розмір штрафу за неналежне паркування – 340 грн. Але, залежно від специфіки правопорушення, він може збільшуватися до 680 грн. Якщо ж водій-порушник сплачує впродовж 10 днів, то сума штрафу зменшується вдвічі», – йдеться у повідомленні.

Натомість, аби повернути евакуйоване авто, власник повинен сплатити 2 тис. 234 грн за послуги евакуатора, ще 144 грн коштує одна доба зберігання авто на майданчику, а з восьмої доби – 24 грн.

Перевірити, чи евакуйоване авто перебуває на арештмайданчику, можна на сайті управління безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР за посиланням

Нагадаємо, що у біля одного з найстаріших дерев Сихова обмежать паркування. Детальніше – за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!