У Львові розширили перелік дітей, які зможуть безкоштовно харчуватися у школах і оздоровлюватися

1187 0
Йдеться про програму оздоровлення, відпочинку дітей та програму безоплатного харчування учнів у закладах освіти.
фото умовне

фото умовне

У Львові розширили перелік дітей, які зможуть скористатися міськими програмами з оздоровлення та безоплатного харчування у школах. Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

Депутати  проголосували за розширення переліку категорій дітей, які зможуть безоплатно харчуватися у школах. Відтепер таке право матимуть діти Захисників та Захисниць України, які перебувають в полоні або зникли безвісти.

При цьому члени комісії підтримали рішення щодо продовження Програми безоплатного харчування дітей та учнів у закладах освіти Львівської громади до 2025 року. 

За такий проєкт ухвали члени комісії законності, депутатської діяльності, свободи слова та безпеки проголосували під час засідання.

«Водночас, аналізуючи Програму з оздоровлення та відпочинку дітей Львівської міської територіальної громади, ми сьогодні ініціювали, щоб діти Захисників та Захисниць України, які перебувають в полоні або зникли безвісти теж могли скористатися такою можливістю.

Переконана, що до військових та їхніх сімей має бути особлива увага. Дуже важливо піклуватися про Захисників та про їхніх рідних, та надавати їм додаткові гарантії від громади. Для нас це принципове питання»,- зазначила голова комісії Уляна Пак. 

Нагадаємо, близько третини шкіл Львівської області можуть перейти на дистанційне навчання. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!