Чи на Львівщині нині вимикатимуть світло та як отримати відстрочку від мобілізації. Підсумки доби

2359 0
Нині 17 червня та 840 доба героїчного спротиву агресії рф.
фото умовне

фото умовне

Акцент дня: У Львові пролунали вибухи. Що відомо. Перший вибух на вул. Пекарській, 15-17 пролунав о 13:31, другий – через 12 хвилин. Після вибухів поблизу люків відчутний запах газу і пороху. Ймовірно вибухнув електричний кабель.

Ситуація на фронті: За даними Генштабу, за добу відбулося 104 бойових зіткнення, з них 40 на Покровському напрямку, що є найбільшим показником від початку червня. Ситуація залишається напруженою, проте контрольованою. Сили оборони України уразили дев’ять районів зосередження особового складу противника.

Читайте також: Як отримати відстрочку від мобілізації. Пояснення. Для цього необхідно особисто подати заяву на ім’я голови комісії районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Та: Де у Львові є громадський простір для захисників.Там є виставковий зал, кімнати для коворкінгу, проведення майстер-класів, зустрічей, конференцій.

Ключові події:

1. Глобальний саміт миру у Швейцарії. Учасники опублікували спільне комюніке. Учасники підтвердили відданість утриманню від погрози силою або її застосування проти територіальної цілісності чи політичної незалежності будь-якої держави, принципам суверенітету, незалежності й територіальної цілісності всіх держав, включно з Україною;

2. Як нині вимикатимуть світло на Львівщині. Графіки відключень будуть діяти протягом всього дня з 8 до 24 години. З 11 до 22 години можливі відключення під час білих клітинок графіку.

Читайте також: Майже дві тисячі абонентів на Львівщині залишаться без газу. Припинення газопостачання відбудеться 17.06.2024 з 9:00, відновлення – 18.06.2024 після 17:00, в міру виконання робіт;

3. Нині на Львівщині перекриють залізничний переїзд. Рух транспорту у Стрию на вулиці Петлюри відновлять 20 червня.

Читайте також: У Львові є вакансії водіїв громадського транспорту. Як податися. «Зараз триває набір для навчання на водія тролейбуса. Курси розпочнуться, як тільки група буде укомплектована. Водночас навчання для нової групи мешканців, які вирішили опанувати професію водія трамвая, вже триває», – розповіли у ЛКП «Львівелектротранс»;

4. У чотирьох населених пунктах Львівщини виявили бактеріальне забруднення питної води. У воді виявили загальні коліформні бактерії та кишкову паличку.

Читайте також: У Львові відбудуться благодійні заняття із кульової стрільби. Як долучитися. Захід відбуватиметься 24 та 25 червня з 17:00 до 19:00 на базі центру «Снайпер» (вул. Варшавська, 58). Участь можуть брати як дорослі, так і діти (однак діти до 14 років зможуть долучитись лише за умови присутності батьків);

5. Зі Львова в гори. Як добратися до Карпат поїздом. 

Tvoemisto.tv зібрало інформацію, як можна доїхати до Славська, Буковелю та Драгобрата, які ціни на потяги та скільки часу займе дорога.

Читайте також: У Львові відкриють виставку художника з Луганська. «Сила моменту», яка складається із робіт художника Закентія Горобйова має заклик перебувати у моменті, проживати його, бути тут і зараз.

Слава Україні. Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!