Нічний удар по енергетичній інфраструктурі на Львівщині та як зміняться діагностичні центри у Львові. Підсумки доби

4106 0
Нині 22 червня та 850 доба героїчного спротиву агресії рф.
Фото ілюстративне: Соцмережі

Фото ілюстративне: Соцмережі

Акцент дня: Графіки відключень світла у Львові 22 червня. Електроенергію можуть вимикати з 16:00. З 18.00 до 23.00 обсяг обмежень буде більшим. Причина – наслідки масованих ударів по енергооб’єктах.

Читайте також: У Львові планують збільшити компенсації за генератори у багатоквартирні будинки. Сума відшкодування становитиме 50% вартості, проте є і обмеження.

Ситуація на фронті: Цієї ночі на Львівщині оголошували повітряну тривогу. Сигнал небезпеки пролунав о 02:56, відбій – о 05:04. Спочатку, як повідомляв голова Львівської ОВА Максим Козицький, ударні безпілотники рухалися з Тернопільщини на Львівщину. Також в напрямку області прямувала ракета, існувала ймовірність, що вона візьме курс на Стрий. Уже після відбою голова ОВА повідомив, що ворог завдав ракетного удару по об’єкту критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Виникла пожежа. На місці вже працюють вогнеборці, інформації про постраждалих не надходило.

За даними Генштабу, за добу відбулося 120 бойових зіткнень. Найгарячіша обстановка залишається на Покровському напрямку. Найбільшу активність агресор зберігає зі сторони Очеретиного, де відбулося дві третини бойових зіткнень. Також агресор не полишає спроб просунутися у Часів Яр на Краматорському напрямку. Підрозділами нашої авіації та ракетних військ і артилерії завдано уражень по трьох пунктах управління, чотирьох районах зосередження озброєння та військової техніки та чотирьох районах скупчення особового складу ворога.

Читайте також:  США дозволили Україні використовувати свою зброю проти сил рф вздовж усього кордону. Раніше ми могли її застосовувати лише на Харківщині.

Тема дня: Діагностичні центри замість поліклінік. Що це означає для пацієнтів Львова. Які зміни чекають на пацієнтів та лікарів після того, як у поліклініках розділять сімейних лікарів та вузьких спеціалістів і запрацюють клініко-діагностичні центри, де і яку допомогу планують надавати та навіщо знадобилися чергові зміни в медицині, з’ясовувало Тvoemisto.tv.

Ключові події:

1. Україна перемогла Словаччину з рахунком 2:1. Останній матч групового етапу збірна проведе вже 26 червня, де вона виступить проти Бельгії. В етап плей-офу перейдуть дві команди, які здобудуть найбільше очок в групі, а також шість найкращих команд, які посіли треті місця.

Читайте також: Притула оголосив новий мегазбір на 1 000 приладів нічного бачення. Мета – за три дні зібрати 160 000 000 грн;

2. В Міносвіти відповіли, чи можуть у школах почати навчання з серпня. Міністр освіти і науки Оксен Лісовий сказав, що МОН не має намірів розпочинати навчальний рік у школах на місяць раніше, щоб заощадити електроенергію. Тобто школярі почнуть навчання у вересні, як зазвичай. Водночас взимку можливий формат змішаного навчання або ж онлайн.

Читайте також: Стартує вступна кампанія до коледжів. терміни та умови. Результати будуть доступні з 22 до 24 липня.

Та: У Львові шукають офіцерів до служби освітньої безпеки у школи. Кандидати мають заповнити онлайн-анкету та підготувати і особисто надати пакет необхідних документів;

3. На Сихові хочуть звести 20-поверховий будинок. Загалом у комплексі зможуть розмістити 87 квартир та 88 паркомісць у підземному паркінгу.

Читайте також: У одному з мікрорайонів Львова ремонтують дороги на двох вулицях, які згодом з’єднають. Місто планує їх з’єднати з вул. Тунельною, щоб запустити цими магістралями громадський транспорт.

Та: На Львівщині будують новий міст через річку Західний Буг. На якому етапі роботи. Виконавець будівельних робіт провів насип земляного полотна під’їзних шляхів, переніс всі комунікації, змонтував опори, ригелі та всі балки.

А також: У Львові планують облаштувати ще сім паркувальних майданчиків. Всі майданчики будуть у Галицькому та Шевченківському районах міста;

4. У Львові можуть перейменувати ще одну вулицю. Вона названа в честь українського радянського письменника Юрія Смолича, який за життя був членом Верховної Ради УРСР 7-9 скликання та таємним інформатором репресивних органів СРСР НКВС.

Читайте також: У центрі Львова за кошти благодійника облаштують інклюзивну вбиральню. Підрядник попередньо змонтує її на своїй території, а орієнтовно наприкінці літа встановить;

5. Зі Львова до Карпат та столиці призначили додаткові потяги. Вони курсуватимуть кілька днів.

Читайте також: Діти захисників та ВПО можуть безкоштовно відпочити в таборі на Львівщині. Реєстрація для участі відкрита до 15 липня 2024 року.

Та: Активний відпочинок на воді на Львівщині. Перелік локацій.

Слава Україні. Гарного Вам дня!



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!