Дітей військових та ВПО запрошують до безкоштовного табору на Львівщині

1807 0
До літнього табору запрошують дітей віком 10-15 років.
Фото: Manivci.org

Фото: Manivci.org

Дітей військових та ВПО, віком 10-15 років, запрошують на безкоштовний відпочинок до Турклубу «Манівці», що відбувається у Львівській області на березі річки Дністер. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

«На учасників чекають активні пригоди та мандрівки, сплави річкою та екскурсії печерами, спортивні та розвиваючі ігри і тренування, цікаві лекції та творчі майстер класи тощо», – йдеться у повідомленні. 

Безкоштовно взяти участь можуть діти таких категорій:

  • діти, батьки яких загинули на війні;

  • діти безвісті зниклих;

  • діти, батьки яких перебувають у полоні;

  • діти, батьки  яких перебуваються на реабілітації через важкі травми;

  • діти ВПО, що перебували в окупації.

Зміни триватимуть впродовж 1 – 12 липня, 29 липня – 9 серпня та 12– 23 серпня. Реєстрація на сайті відкрита до 15 липня за посиланням. Обов’язково потрібно вказати про пільгову категорію.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv зібрало у добірку допомогу, яку надають дітям військовослужбовців у Львові. Читайте за посиланням

____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!