Польські фермери заблокували один із пунктів пропуску на Львівщині

361 0
Протест триватиме до другої половини дня 6 червня.
ФОТО З ВІДКРИТИХ ДЖЕРЕЛ/ ПУНКТ ПРОПУСКУ У РАВА-РУСЬКІЙ

ФОТО З ВІДКРИТИХ ДЖЕРЕЛ/ ПУНКТ ПРОПУСКУ У РАВА-РУСЬКІЙ

Від сьогодні, 4 червня, польські фермерирозпочали блокування вантажної ділянки в пункті пропуску «Рава-Руська - Хребенне». Протест триватиме до другої половини дня 6 червня. Про це повідомили у Державній митній службі України.

Від 10:00 год. очікується повна зупинка руху вантажівок на виїзд з України. Натомість на в'їзд в Україну польська сторона пропускатиме по 24 вантажівки на добу. Йдеться про два запуски по 12 авто. Крім того, поляки пропускатимуть до 4 автомобілів з гуманітарними вантажами на годину.

Нагадаємо, 3 червня пункт перетину державного кордону з Польщею «Корчова - Краківець» припинив пропуск вантажного транспорту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!