Львівщина має труднощі через конкуренцію з фермерами Польщі та біля Львова стріляли в кримінального авторитета. Підсумки доби

8613 0
Нині 13 червня та 836 доба героїчного спротиву агресії рф.
Фото: SEEDS

Фото: SEEDS

Акцент дня: Біля Львова обстріляли автомобіль кримінального авторитета. Поліція розшукує нападника. Інцидент трапився посеред вулиці у Сокільниках.

Читайте також: У Львові чоловік влаштував стрілянину. Є постраждалий. Чоловік влучив у ногу 24-річного мешканця Запоріжжя – його госпіталізували до лікарні.

Ситуація на фронті: За даними Генштабу, за добу відбулося 108 бойових зіткнень. Найгарячіша обстановка – на Покровському напрямку. Ситуація в районах бойових дій складна, втім контролюється Силами оборони України. Підрозділами нашої авіації та ракетних військ і артилерії з початку завдано уражень по трьох засобах ППО противника, артилерійській системі та району зосередження особового складу і військової техніки.

Читайте також: У Львові з’явиться ще один мурал в честь загиблого воїна. Олег Христенко навчався у «Львівській політехніці» на кафедру психології. У мирний час працював у ІТ-сфері.

Ключові події:

1. У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт про «економічне бронювання». Йдеться про законопроєкт №11331 «Про промислову політику та прогнозованість реального сектору економіки».

Читайте також: Через війну інсульти в Україні помолодшали на 10-15 років: що варто знати. Його тепер діагностують у людей з 30 років, хоча раніше захворювання частіше зустрічалося у пацієнтів старше 45 років;

2. Львівщина конкурує з польськими фермерами: як це впливає на експорт і ціни на фрукти. Львівщина зазнає труднощів з експортом сільськогосподарської продукції через конкуренцію з польськими фермерами, де вирощування фруктів та овочів ведеться на високому рівні. Це посилює тиск на українських фермерів, які не завжди можуть конкурувати за ціною та якістю, про це Tvoemisto.tv повідомив експерт аграрного ринку Іван Стефанишин.

Читайте також: Під Голоском збудують новий відділ поліції. Згідно з проєктом, будівля складатиметься з двох блоків – 4 і 2 поверхи. Одна частина буде офісною, а інша – зі спеціальними приміщеннями, зокрема для утримання затриманих. Також буде стоянка для спецтехніки і підземний паркінг.

Та: На Львівщині відкрили простір для допомоги постраждалим від насильства. Тут можна отримати прихисток на період до 10 днів, у разі кризової ситуації – до 20 днів;

3. У трьох населених пунктах Львівщини нині не буде газу. Загалом відключення торкнеться 359 абонентів.

Читайте також: У Львові планують звести 12 двоповерхових котеджів замість багатоквартирного ЖК. Йдеться про проєкт будівництва на вулиці Рудакі.

Та: В одній з громад Львівщини реалізують чотири проєкти житла для ВПО. Тут будують 4 будинки та роблять реновацію нежитлової будівлі;

4. У Львові відновлять роботу три автобусні маршрути. Як курсуватимуть. Процес запуску автобусних маршрутів відтерміновували через брак водіїв.

Читайте також: Одну зі львівських вулиць перекриють для руху транспорту. По вулиці Караїмській не курсує громадський транспорт, лише – приватний.

Та: На Львівщині встановлюють дорожні знаки та наносять розмітку. На це виділили 1,5 млн гривень. Надалі роботи будуть продовжуватися в межах передбаченого фінансування;

5. У Львові діють безкоштовні клуби для дітей. Повний перелік. Заняття тут проводять протягом усього літа безкоштовно.

Читайте також: Де на Львівщині є панорамні гойдалки. Локації. Тут можна насолодитись неймовірним краєвидом.

Слава Україні. Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!