У Львові планують продати приміщення науково-дослідного інституту за 23,6 млн грн

7140 0
Йдеться про три приміщення на вул. Тернопільській.
Фото: Прозорро.Продажі

Фото: Прозорро.Продажі

У Львові планують продати приміщення державного підприємства «Львівський науково-дослідний і проектний інститут «ЛьвівбудмНДІпроект». Про це стало відомо з відповідного оголошення на Prozorro.Sales. 

Відтак, йдеться про три приміщення на вул. Тернопільській, 10 та 24А. Загальна вартість майнового комплексу становить 23 млн 674 тис. грн. Класифікація будівель – офіси та бізнес центри, площа яких становить 3052 м² (вул. Тернопільська,10) та 221,6 м², 268,8 м² (будівля водонапірної башні, нежитлові приміщення на вул. Тернопільська, 24А). 

Нежитлові приміщення на вул. Тернопільська, 24А

Будівля водонапорної башні на вул. Тернопільській, 24А. 

Продаж займається Регіональне відділення Фонду державного майна по Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Здійснюватимуть його відповідно до Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна».

Нагадаємо, що майно іншого державного підприємства у Львові продали за ціною у 23 вищою від стартової. 

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!