У Львові помер професор та доктор історичних наук

20596 0
Степан Гелей був професором кафедри історії та філософії Львівського торговельно-економічного університету.
Фото: НТШ

Фото: НТШ

У понеділок, 17 червня, у Львові помер науковець, професор та доктор історичних наук Львівського торговельно-економічного університету Степан Гелей. Про це повідомила пресслужба навчального закладу. 

«Степан Дмитрович пропрацював в університеті майже 52 роки та став взірцем для представників різних поколінь, справжнім вчителем й наставником: мудрим і вимогливим, толерантним, щирим та творчим», – йдеться у повідомленні.

Степан Гелей також був Заслуженим працівником культури України, проректором з навчально-виховної роботи університету, а також професором кафедри історії і філософії Львівського торговельно-економічного університету.

Дату прощання та поховання науковця наразі не повідомили. 

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!