Київ

У Києві затримали жінку із сином, які палили автівки військових

436 0
Зловмисники палили автомобілі військових за гроші на замовлення російських спецслужб.

В Києві затримали жінку і її 14-річного сина, які підпалили кілька машин військових. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції столиці.

Підозрюваними виявились 48-річна жителька Чернігівської області і її 14-річний син. Вдень вони відслідковували потрібний транспортний засіб, а вночі за допомогою запалювальної суміші підпалили дві автівки в Шевченківському районі столиці — Mercedes-Benz та Mitsubishi Pajero. Машини належали військовим. Свої дії спільники фільмували на відео, як доказ замовникам про виконане завдання.

«За результатами оперативно-розшукових заходів ми викрили та затримали жінку у порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу, а її неповнолітнього сина помістили до Центру соціальної підтримки та реабілітації дітей на час, допоки обом не оберуть запобіжні заходи», — сказав очільник столичної поліції Дмитро Шумейко.

Фігурантам оголосили про підозру в умисному знищенні майна, вчиненому шляхом підпалу (ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України). Їм загрожує до десяти років позбавленні волі.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!