На місці старої автостанції у Львові збудують нову. Там буде готель

12648 0
У будівлі облаштують заклад торгівлі, невеличкий готель, офісні приміщення й інші сервіси.
Візуалізація із виконкому

Візуалізація із виконкому

У Львові на вул. Городоцька, 359 планують збудувати багатофункційний комплекс з автостанцією «Західна». Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під засідання виконавчого комітету ЛМР 26 січня.

На ділянці є намір сформувати нову функціональну та продуману автостанцію. Сама автостанція буде з перонами, зонами відстійників та іншими необхідними посадковими елементами. 

Вигляд автостанції «Західна»

Також в будівлі розташують певні сервіси, які зазвичай супроводжують автостанцію. Зокрема, облаштують заклад торгівлі, невеличкий готель, офісні приміщення й інші сервіси, такі як зали очкування. Водночас на ділянці буде підземний паркінг, який дасть можливість припаркуватися. 

Читайте також: Збудований ЖК на Кульпарківській доповнять офісами

Нагадаємо, що у Рясному, на вул. Брюховицькій, 35, планують збудувати будівлю змішаного використання з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням у нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного обслуговування та комерційного призначення.

Наталія Вареник
Візуалізація з засідання виконавчого комітету

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!